Bekijk het volledige profiel van taco wijthoff en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

taco wijthoff heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

de beste tijd van mijn leven,o...

de beste tijd van mijn leven,onbezorgde jeugd.harry germeraad 6 jaar mijn buurman.eppie bosma,gerrie kingma klaas van der galien sije laverman.klaas zijlstra ,tabe antonides.Wat hebben wij wat afgespeeld in het dorp en op ,,unia state,,. Mijn liefdes in die tijd waren anneke de roos en frieda fennema (ze hebben het alleen nooit geweten !)Grote tragiek het sterven van tjalling de jager en hendericus dijkstra.Dat vergeet je nooit.Mijn jaarlijks bezoek aan oenkerk van uit de u.s.a is ook altijd een trip naar het kerkje in oenkerk waar hendricus ligt,heb het nooit overgeslagen.Dan besef je pas hoe gelukkig en dankbaar wij eigenlijk moeten zijn.

2005, taco wijthoff

klas genoten ,henry schuurman ...

klas genoten ,henry schuurman 3 jaar mijn buurman in de klas.wim vos,ruurd van der meulen.henk tadema, pieta verdenius,ria kramer ingrid roefstra,anke achterhof,sjoukje thijseling,marianne geveke.

2005, taco wijthoff

klas genoot en buurman voor 4 ...

klas genoot en buurman voor 4 jaar harm stapert beste vriend was dat.Andere klas genoten.tineke haitjema,greetje kuik. 2 schatjes vond ik dat,maar ja ik was veel te verlegen van mijn 12 de tot mijn 16 de.snoep halen bij de bakker en veel te veel opriuen in de klas ik schaam me er nu voor wat we sommige leraren aandeden

2005, taco wijthoff
?