Bekijk het volledige profiel van Taco Vries en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Taco Vries heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

Ik heb hier op school gezeten ...

Ik heb hier op school gezeten vanaf de kleuterschool "de Walenburg" tot eind 1974, daarna zijn we verhuisd naar Etten-Leur. Ik denk nog steeds met plezier terug aan de tijd daar, eerst in de "oude" school op de Zwedenburg en daarna nog een half jaartje op de Waalse-Louise. Goede herineringen; meneer Amersfoort in de 4e die had in een kiboets gezeten en kon daar prachtig over vertellen. Mevrouw Grevers in de 5e met haar puntensysteem met vlaggen en sterren op een schoolbord, ze had suikerziekte en mocht geen taart en snoep hebben. Mijnheer Smit in de 6e, kon goed tekenen en we zongen veel in die klas, ook waren we aan het repeteren voor een musical, ik ben de naam even kwijt en heb de uitvoering nooit meegemaakt, toen waren we al verhuisd.

2004, Taco Vries

Electronica op de MTS, zie ook...

Electronica op de MTS, zie ook de pagina van de "MTS Helmond"

2003, Taco Vries

Er is ook een "Waalse Louise d...

Er is ook een "Waalse Louise de Colignyschool" Ik zat op de waalse. Mezelf ook hier maar even toegevoegd, is wat makkelijker kijken of er bekenden bijgekomen zijn

2003, Taco Vries
?