Bekijk het volledige profiel van Taco Vergeer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Taco Vergeer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Naast glacekoeken, kano's en e...

Naast glacekoeken, kano's en een handvol bekende leraren (Peek voor Wiskunde, Piri die het nederlands nauwelijks machtig was en Bergshoef, herinner ik me vooral een bijna uit de hand gelopen logeerpartij bij Lerares frans Suzanne Muis (hoe houd je 30 2e-klasser met met overactieve hormonen uit elkaar) en een jongen die "Fluit" heette die voor een kwartje over een paar centimer dikke laag ijs op de sloot kroop.

2004, Taco Vergeer

Na kleuterschool Bartje de sta...

Na kleuterschool Bartje de stap naar de "grote school". Een rustige, "moderne" school in een rustige buurt. Documentatiecentrum en de maandelijkse "keuzemiddag". Leerkrachten juf Irene (waar iedereen van hield en die zo heerlijk voorlezen kon), juf Van Waardenberg, Tjepkema, Rustenburg, Kees Schermers (bij wie ik de ultieme vrijheid kreeg en het soms leek of het iedere dag knutseldag was). In de zesde klas het toneelstuk "de nieuwe kleren van de Keizer" met een heerlijk beperkte rol voor mij. Als lakei twee zinnen tekst. Verder decor. Hoefde toen ook niet zo nodig in de spotlight te staan. Met name de laatste twee jaar bevriend met Rik Paul, die ik na de brugklas uit het oog ben verloren.

2003, Taco Vergeer
?