Bekijk het volledige profiel van Taco Snoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Taco Snoek heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

naar londen met klas KK4D, men...

naar londen met klas KK4D, mentor was Hr.Camu uit Nieuwegein,een fijne vent ben benieuwd hoe het met hem is. Het was een strenge school met een ijzeren discipline. klasgenoten waren; Ronald Fokker, Robert Jeurissen, Evert Verwey, Jan Houweling, Erik Hubbeling, Hans de Kruiff, Harry Tomei, Herman Steur, Ernst van de Beek en vele anderen.

2003, Taco Snoek

leuke school, meester Vos in d...

leuke school, meester Vos in de 4e en 5e klas in de 6e eerst Hr.Smit later naar klas 6b van Millenaar. de musical"het koffertje van meneer van Dalen"was een groot succes, gespeeld in de oosterkerk. klasgenoten; Sjaak meier,George Boor,Jantje Hassink, Jaqueline van Winsen,Karin Grob,Joke Los.en vast nog veel meer.

2003, Taco Snoek

in de 1e en 2e klas had ik juf...

in de 1e en 2e klas had ik juffrouw van de schaar, in de 3e juf. Dijkstra. koekje als mocht helpen met de theeronde. iedere dag iemand anders.slechts 3 jaar opgezeten daarna wegens verhuizing naar de Marnixschool later werd dit de Lorentzschool na fusie met de Valeriusschool.klasgenoten kan ik john spakman, andre junge, mario vd velden, jantje bakker herinneren.

2003, Taco Snoek
?