Bekijk het volledige profiel van Taco Scargo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Taco Scargo heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Blij om op Sonologie toegelate...

Blij om op Sonologie toegelaten te zijn, maar achteraf was dit niet de opleiding - of beter gezegd school - voor mij. Het zit in het woord Conservatorium verborgen: conserveren. Ik was te vooruitstrevend en mijn commerciële houseuitstapjes werden niet gewaardeerd. Mocht Jasha/Josha/Joshua ? dit lezen, reageer dan even. Ben benieuwd of je de opleiding afgemaakt hebt en wat je nu doet.

2004, Taco Scargo

Hardstikke leuke school, ben o...

Hardstikke leuke school, ben op het introductiekamp diabeet geworden. Namen die ik me (nu) herinner: Niels Geelkerken, Jan-Willem Karstens, Hayo Landheer (nog wel eens tegengekomen in een KLM vliegtuig waar hij purser was). Omdat ik na het Stedelijk naar de Bona ben overgestapt en later naar de Louise vind ik het moeilijk om namen te noemen ... zou namelijk best kunnen dat ik sommige personen van een van de andere scholen ken ;)

2004, Taco Scargo

Na mijn vertrek van het Stedel...

Na mijn vertrek van het Stedelijk (wat is het nut van Latijn en Grieks ?!) hier tweemaal de vierde klas gevolgd. Eerste keer echt blijven zitten, de tweede keer 'verplicht' vertrokken omdat ik weer was blijven zitten. Niet omdat mijn cijfers zo slecht waren, maar omdat de schoolleiding mijn initiatieven om een leerlingenvereniging op te richten niet zo zagen zitten. Feesten op deze school werden toen nog georganiseerd door leraren .... Hierna naar de Louise gegaan en mijn VWO opleiding afgemaakt.

2004, Taco Scargo
?