Bekijk het volledige profiel van Tabitha Heitmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Tabitha Heitmans heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Kan me niet zoveel meer herinn...

Kan me niet zoveel meer herinneren van deze school, behalve Juf Anja en de meester die mijn broer had (dat was een kanjer, meester Ron heette hij) en dat wij(iedereen die aan een bepaalde kant van stedenwijk woonde) al heel snel naar de waterlandschool moesten. En volgens mij ging ik met mijn broers met meester Bob en zijn kids (denk ik) naar de fietscrossbaan.

2004, Tabitha Heitmans

Ben hier begonnen aan mijn opl...

Ben hier begonnen aan mijn opleiding voor mondhygieniste. Maar dit bleek na veel te veel tijd en moeite in bepaalde vakken(zoals scheikunde) toch niet mijn ding. Wel leuke meiden daar, zoals Kristel Reijnhout, Irene Middelkoop enz. veel leuke dingen meegemaakt, elkaar behandelen, de feestjes enz. Uiteindelijk toch maar gestopt om stewardess bij Martinair te worden.

2004, Tabitha Heitmans

Ook zo'n hele interessante tij...

Ook zo'n hele interessante tijd, het was altijd Tabitha en Dirk-Jan en dan vooral zieken tegen alle meisjes die verliefd waren op Dirk-Jan. Verder waren er veel andere leuke mensen, zoals Ralph Sturkenboom, Sarina Voorn. Mijn engels docent Rob Remmen zou echt onderscheiden moeten worden voor zijn werk! Ook zo'n geweldige man, deze docent was blind en had alles door! En het gave was dat iedereen na uiteraard een aantal keer geintjes uithalen zoveel respect voor hem had dat afkijken etc. niet eens meer leuk was. Oooh, Stanley was ook erg leuk. Nog een liefde overgehouden aan deze school; Maurits Westerbeek. Daar ben ik ook nog een paar jaar mee geweest.

2004, Tabitha Heitmans
?