Bekijk het volledige profiel van Taasje mahabiersing en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Taasje mahabiersing heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik heb maar twee jaar op deze ...

Ik heb maar twee jaar op deze school doorgebracht. Mr. Becker natuurlijk, trekkend aan z'n lange sik als hij iets aan het uitleggen was en Mr. Lang (wiskunde?) zijn de leraren die mij zijn bij gebleven. Van de leerlingen is Heidanus (altijd met baret, paars of rood)blijven hangen in die grijze massa, flamboyante jongen. Wat in mijn geheugen gegrift staat is het zien van The Sound Of Music met de hele school in de bioscoop, weet niet meer welke, alwaar ladykiller Heidanus ene Monique onder handen nam. Geweldige tijd.

2004, Taasje mahabiersing

Ik heb helaas maar 1 jaar op d...

Ik heb helaas maar 1 jaar op deze school doorgebracht, maar weet nog heel goed mevrouw Kodabuks voor de geest te halen.

2004, Taasje mahabiersing

Ik kan mij weinig herinneren v...

Ik kan mij weinig herinneren van deze tijd, maar wel weet ik 1 achternaam van een jongen uit mijn klas Mitrasing. Raar hé, terwijl ik toch een leuke tijd moet hebben gehad. Ik heb net de foto van Hero bekeken en herken toch mensen met naam erbij. Helemaal rechts staat Mikie Mitrasing, naast haar Pamela, onder gehurkt is Guy, boven Guy sta ik en links van de buurman van Guy zit Milton de broer van Mikie. De blonde jongen onder is volgens mij Rene. Ik herken alle gezichten, maar niet de namen. Heel erg leuk dit, ik hoop dat jullie reageren.

2004, Taasje mahabiersing
?