Bekijk het volledige profiel van T Vos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

T Vos heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Dit was voor mij de start midd...

Dit was voor mij de start middelbare school. . Twee locaties een op de Lauriergracht en een op de Elandsgracht Heeft iemand een tip? Omdat ik rond kersttijd was gekelderd op het ignatius, had Pieter van Delft mijn Ouders overtuigd om mij bij hem op school te laten komen. Pieter is in 2003 overleden. Harris Brautigam (Godsdienst)zie ik nog regelmatig en is een zeer goede vriend. sigaretjes per stuk kopen in het snoepwinkeltje( tante truus??) in de Hazenstraat. Veel heen en weer lopen tussen de lokaties. De zusters Imel-de en da de arme mevr Lommers (wij waren haar echt een plaag.) Hans van Galensloot . In de klas met Frank Geurtsen, Marja Nieuwenhuizen,Broers de Nooy? Na twee jaar had ik de school ( met al zijn strengheid )wel gezien en ben opgelucht naar de eerste Montessorimavo gegaan.

2016, T Vos

In de manegestraat, algemeen l...

In de manegestraat, algemeen lessen van juffrouw Slotenmaker, blokfluitlessen en daarna orgellessen van mijheer wagtendonk.na een jaar of 5/6 gestopt omdat ik het klassieke repertoire niet zo stimulerend vond. Thuis meer bezig met improviseren en studeren ho maar.Daar heb ik toch nu wel spijt van. maar er is genoeg blijven hangen.

2004, T Vos

Dit was voor mij de start midd...

Dit was voor mij de start middelbare school. Ik twijfel of dit de juiste school is. Twee locaties een op de Lauriergracht en een op de Elandsgracht Heeft iemand een tip? Omdat ik rond kersttijd was gekelderd op het ignatius, had Pieter van Delft mijn Ouders overtuigd om mij bij hem op school te laten komen. Pieter is in 2003 overleden. Harris Brautigam (Godsdienst)zie ik nog regelmatig en is een zeer goede vriend. sigaretjes per stuk kopen in het snoepwinkeltje( tante truus??) in de Hazenstraat. Veel heen en weer lopen tussen de lokaties. De zusters Imel-de en da de arme mevr Lommers (wij waren haar echt een plaag.) Hans van Galensloot . In de klas met Frank Geurtsen, Marja Nieuwenhuizen,Broers de Nooy? Na twee jaar had ik de school ( met al zijn strengheid )wel gezien en ben opgelucht naar de eerste Montessorimavo gegaan.

2004, T Vos
?