Bekijk het volledige profiel van Sylvia Wessels en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Sylvia Wessels heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik zat bij een strenge juffrou...

Ik zat bij een strenge juffrouw: juffrouw Kannemeijer. Tijdens de oorlog was er geen school in de winter, want de kachel kon niet aangemaakt worden. We gingen in de hongerwinter als klas netjes in een rijtje naar de gaarkeuken in de Krugerschool, en de aardappelenschillensoep smaakte prima. Op het schoolplein kon je met trapkarren enz. spelen, maar het is me bij mijn weten nooit gelukt om er een te veroveren!

2010, Sylvia Wessels

Tijdens deze periode heette ik...

Tijdens deze periode heette ik nog Silvia Andrée, maar mijn man (Albert Wessels) zat toen al bij mij in de klas. Herinneringen: Polak voor aardrijkskunde, die minder wist dan sommige leerlingen/ Kabos voor biologie, die in een kaartenbak een mossel na deed/ breien bij Geertsema, die geen orde had/ geen kantine, dus eten in de lokalen en dan naar buiten en de Weesperstraat in/ verboden te zoenen binnen de schoolhekken.

2004, Sylvia Wessels

Het was een leuke school. Ik h...

Het was een leuke school. Ik heb voor twee groepen voor 3 jaar achtereen als onderwijzeres gestaan en daarna nog voor een andere groep voor een korte tijd, omdat ik toen in verwachting was en daarna niet meer terug kwam. Ik herinner me veel leerlingen en collega's, en ik ben best benieuwd hoe het ze nu gaat. Ik heette in die tijd Silvia Bijker.

2004, Sylvia Wessels
?