Sylvia Wentink

Kent 0 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Wentink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sylvia Wentink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze opleiding deed ik in de tijd dat ik bij het patientenplatform werkte.

  Deze opleiding deed ik in de tijd dat ik bij het patientenplatform werkte. We hadden tijdens de opleiding en nog jaren daarna een vastgroepje met o.a. Jose Floris, Marleen Steggink, Truus Spit, Annie Sipaan en Diny Lubbers. Ik herinner het me als een relaxte opleiding met veel gezelligheid en het onvolprezen werken in groepjes. Herinner me van de docenten Jan Kuys en Ilse Hambruch. Van haar kregen we de lessen communicatie. Degelijke lessen waarin humor en relativiteit meestal niet ontbraken.

  Hogeschool Haarlem sektor SOSA, 1994

  Ik herinner me o.

  Ik herinner me o.a. Hester Weigand. Twee keer per week hadden we praktijkles. Van te voren wist je niet of je een proefexamen stond te wachten, dat was elke keer weer spannend. De beoordeling was uiteraard streng maar rechtvaardig. Naast die strengheid was er toch ook veel leuks te beleven. Ik herinner me de uitstapjes naar o.a. Amsterdam. In de pauze tussen de middag gezamenlijk koffiedrinken bij Old-in aan Stationsplein. Er waren ook lessen die niet zo direct met het apothekersassistentenvak te maken hadden. Die werden gegeven door progressieve directeur, zijn naam weet ik niet meer exact, ik geloof Lammers of Lemmers.

  Gelderse Apothekersassisten..., 1979

  Op deze school heb ik heel wat jaren doorgebracht, eerst Mavo, daarna Havo.

  Op deze school heb ik heel wat jaren doorgebracht, eerst Mavo, daarna Havo. Ik herinner me uit de laatste jaren Irmgard Ezendam en Jacqueline Vermeer, die woonde destijds in Doesburg. Tijdens het tussenuur naar het winkelcentrum hoewel dat officieel niet was toegestaan, koffie drinken bij Pepijn. Van de docenten herinner ik me meneer Jansen die van elke les zowel Engels als Duits een aantrekkelijke voorstelling wist te maken, je vervelen tijdens deze les was bijna onmogelijk. Dan herinner ik me meneer Hendriks die er destijds nogal excentriek uitzag in zijn 'crisispak'met sandalen.Een enorm enthousiasme had hij voor zijn vakken geschiedenis en aardrijkskunde. Helaas sloot zijn benadering, die filosofisch van aard was, niet altijd even goed aan bij de belevingswereld van ons leerlingen. Maar ik meen me te herinneren dat het eerste is gebleven en dat het met het laatste uiteindelijk goed gekomen is. Ware feestdagen waren het schaatsen in Deventer en de zogenaamde Ludieke dagen. En dan waren er ook docenten die ook erg sociaal en betrokken waren in die zin herinner ik me met name Geert Rasing. Wie herinnert zich nog de 'douchescene'? De 1 aprilgrap een poging om aan een proefwerk scheikunde te ontkomen op de laatste dag voor de paasvakantie, mislukte jammerlijk. Maar vreselijk gelachen hebben we wel.

  R.K. Scholengemeenschap Pre..., 1972

  ?