Sylvia van'tHoenderdal

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia van'tHoenderdal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sylvia van'tHoenderdal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd, met een leuke conciërge( mijn vader) en Mirella van Maaren, ik logeerde daar nog wel eens in Apeldoorn ( Italiaanse liedjes zingen in de auto).

  Leuke tijd, met een leuke conciërge( mijn vader) en Mirella van Maaren, ik logeerde daar nog wel eens in Apeldoorn ( Italiaanse liedjes zingen in de auto). een geweldige tijd met tot slot een examenstunt met heel veel stoelen

  Groot Goylant, 1977

  De vele toneelstukjes die ik speelde met Gert-Jan, Hans(Helms) mooie herrinneringen die heb ik aan juf van Mill de mooie verhalen van de meester in de 4e klas bij de geschiedenislessen en het voorleesuurtje ( kruistocht in spijkerbroek) kortom een fantast

  De vele toneelstukjes die ik speelde met Gert-Jan, Hans(Helms) mooie herrinneringen die heb ik aan juf van Mill de mooie verhalen van de meester in de 4e klas bij de geschiedenislessen en het voorleesuurtje ( kruistocht in spijkerbroek) kortom een fantastische lagere schooltijd.

  School met den Bijbel, 1969

  ?