Bekijk het volledige profiel van Sylvia van der Vlis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Sylvia van der Vlis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat op deze school van 1957...

Ik zat op deze school van 1957 tot 1963. In de eerste klas bij zuster Theophora, tweede klas juffrouw Op den Akker (was streng, maar rechtvaardig), derde klas Juffrouw Eggermont (geen favoriet van mij), vierde klas weer Op den Akker (tof). In de vijfde klas werd het een gemengde school. Zat toen eerst in gecombineerde klas (5/6)bij een leraar die sigaren rookte tijdens de les. Zijn naam ben ik even kwijt. Halverwege dat jaar moest ik uiteindelijk naar juffrouw Eggermont in klas 5. Weer bij haar ! Niet leuk, maar wel steeds een heel mooi rapport bij haar gehaald. In de zesde klas bij Dhr. van Schie. Voor deze man was iedereen bang. Als de jongens niet luisterden, werden zij van voor naar achteren de klas door gestompt. Ik herinner mij ook nog veel namen uit deze klas: Janny v.d.Zwan, Elly Naus, Thea Fopma, Anneke Pronk, Hannie Posthumus, Corrie Teeuw, Sigrid van Puffelen, Jose Vink, Alma v.d.Meij, Tineke Ouburg, Anja Arkesteijn, Ferdinand Ansems, Leo Spreksel, Peter Huijbregts, Marius Huisman.

2007, Sylvia van der Vlis

Ging om met o.a. Tineke Remmer...

Ging om met o.a. Tineke Remmerswaal en haar zus Marian. Zat in de klas naast Lies Schluter. Ik herinner me nog dat zij nog een broertje kreeg in de derde of de vierde klas...Zij hadden 11 kinderen thuis. Een heel leuk gezin. Ik ging ook om met Jos Heerkens, zij was ook bevriend met Lies. Andere namen van mijn klasgenoten zijn: Bert de Kleermaker, Ans Visée, Bert van der Ven, Ans Mens, Kees Vaassen, Gerard van Zijl.

2004, Sylvia van der Vlis
?