Ontdek PLUS

Sylvia Geugten

Kent 13 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Sylvia Geugten en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Sylvia Geugten heeft 27 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    ik herinner me dat wij, familie Middel, het gewoon de zeelandiaschool noemden.

    ik herinner me dat wij, familie Middel, het gewoon de zeelandiaschool noemden. Wij woonden aan de Jan Steenlaan no.1. Mijn ouders hadden een toko, die heette Toko Middel precies op de hoek van de Jan Steenlaan. Heb van de 1e tot de 6e klas op deze school gezeten.Van mijn medeleerlingen herinner ik me eigenlijk niet veel, maar het leukste was altijd dat we met de hele school in de pauze een grote kring vormden in de overdekte speelplaats en de Mosselman speelden en zongen en nog meer nederlandse spellen. Ook gingen we altijd bikkelen.Aan de voorkant had de school een hoge muur met een klimplant met trompetbloemen, oranje bloemen ,die we altijd plukten en de honing eruit zogen en een hek, dus mijn vraag is eigenlijk of dat wel dezelfde school is, want ik kan me niet herinneren dat de school van der Capellenschool heette. Wie kan mij dat vertellen? ik woon nu in amersfoort, van grootheestpad, achtendertig vijftien pieter richard no vier. Na de zesde ben ik naar de Ulo aan de Riouwstraat gegaan. Begin 1958 zijn we naar Nederland gerepatrieerd. Intussen heb ik contact met Aimee Bauer. Heel leuk na zovele jaren herinneringen ophalen.Hierna kreeg ik via email contact met Emke Tietge van wie ik de klassefoto heb gekregen en hier bij mijn foto's heb toegevoegd. Ik hoop dat ik haar eens kan ontmoeten.

    van der Capellenschool, 1949

    opleiding: MAVO Mijn herinnering aan de school was toen onze familie (Middel) van Indonesië in Holland kwamen en in Maarssen kwamen te wonen.

    opleiding: MAVO Mijn herinnering aan de school was toen onze familie (Middel) van Indonesië in Holland kwamen en in Maarssen kwamen te wonen. Ik ging eerst in Breukelen naar de mulo helaas weet ik de naam niet meer, want ik wou heel graag naar de Koningin Julianaschool en kwam meneer Dekker tegen bij de oude school in het dorp.Er liep een man (met pijp in zijn mond) heen en weer voor de school die uit ging. Ik heb de moed genomen om te vragen of hij wist wie het hoofd van de school is, omdat ik hem dan wilde vragen of ik op de school mocht komen en hij zei dat ben ik en mijn ouders me maar moesten opgeven. Ik mocht zodra de nieuwe school klaar was komen. Daar heb ik mijn beste vriendin Marijke van Roo leren kennen en nu nog hebben we steeds contact met elkaar.We hebben er samen tot de 4e klas gezeten totdat ik eerder van school ging. Van meneer Dollekamp heb ik geleerd om naar klassieke muziek te luisteren. Meneer Doeve gaf duitse les, ik mocht hem graag niet omdat hij ook een Indische man was, hij gaf prettig les. Verder waren er meneer Compaan, meneer Schats. Leuke herinneringen was het schoolreisje en toen ik van school ging verloofde ik met Dolf v.d.Geugten en kwamen Kees Purmer, Annet Rijsterborgh,Adrie v.d.Horst, Arie Norbart (Maarssen) Willem Hoogendoorn, L. Schoonhoven, E. Winkelmeyer, Jaap M. Fokker,Her de Wijs, Zie foto’s. Na mijn huwelijk gingen we in Duitsland wonen, bijna 10 jaar, ging het met de taal heel goed je hoefde alleen helemaal niet op de naamvallen te letten. Wij hebben 3 kinderen 2 jongens en 1 meisje alle 3 getrouwd en hebben 5 kleinkinderen , 4 jongens en 1 meisje. Op het ogenblik doe ik niets anders dan genieten van mijn kleinkinderen en van mijn hobby's zoals computere,muziek en lezen.Nu heb ik er een nieuwe hobby bij en dat is dansen en line-dance leren, dit schijnt een rage te zijn want iedereen doet er aan mee ook tijdens koempoelans(indische bijeenkomsten)vooral om gezellig samen zijn en nieuwe contacten te maken.

    Koningin Julianaschool (Mulo), 1959