Sylvia Sweegers

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Sweegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sylvia Sweegers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de eerste klas.

  In de eerste klas... was ik nog een studiepikkie... maar dat ging snel over .. de puberale hormonen namen de overhand.. en ik versleet nogal wat vriendjes. Wat herhinner ik me verder nog.... De disco feestjes, waar helaas mijn moeder altijd surveilleerde ..... Stiekum roken acher de container. Raaphorst directeur, Nuijten Adjuct. Nederlands van Meiboom. Van Overveld voor Maatschappij geloof ik... dat lokaal stond altijd blauw van de rook. Van Wezel voor Bio en Duits... Linnaerts voor aardrijkskunde. Een overspanne "Van Akkeren" voor Wiskunde. Schooltripjes waar altijd wel iemand ziek werd.. ofwel van de 'draaimolen' of later in de Odysee. De overnachting op het schoolterrein voor het examen was ook erg leuk! Helaas al mijn volgekalkte agenda's te vroeg weggegooid, en ondanks het balen van toen, toch een erg leuke tijd gehad.

  St Thomas Mavo, 1981

  In de eerste klas was de school nog niet klaar en zaten we in 't Verenigingsgebouw (Wittenhorst nu).

  In de eerste klas was de school nog niet klaar en zaten we in 't Verenigingsgebouw (Wittenhorst nu).. we hadden juffrouw Vermunt. Waar in groepjes op woensdag middag pannekoeken mochten komen eten. In de 2e klas hadden we juffrouw Anneke - tafeltjes leren wat een drama... De 3e klas meneer van Wezel die was heel stil. In de 4e hadden we juffrouw Luijkx, die kon echt heel mooi voorlezen, daar waren we allemaal stil, want als er op woensdag 5 namen in kleur op het bord stonden dan las ze een kwartier langer voor.... maar oh wee... als er 5 namen in het wit stonden op het bord... dan las ze korter voor... En Kruimeltje was toch wel erg mooi. In de 5e hadden we meneer Rens dat het hoofd van school... En de 6e klas meneer van Zitteren... die was vaak niet in de klas, wat wel leuk was dat we regelmatig bloemen mochten gaan kopen tijdens de les voor zijn vriendinnetje.... Maar dat was allemaal niet waar volgens hem ... dat kwam hij hoogstpersoonlijk tegen mijn ouders vertellen... maar nog geen jaar van school... en hij woonde samen met zijn (niet) vriendinnetje ! Wat een eikel...

  De Biezenhof, 1975

  ?