Sylvia Spijker

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Spijker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sylvia Spijker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb hier mijn vakopleiding voor bloembindster gedaan.

  Ik heb hier mijn vakopleiding voor bloembindster gedaan. De primaire en secundaire opleiding. Ik herinner mij vooral dat ik erg blij was dat ik mijn rijbewijs kreeg en dus met de auto hier naar toe kon gaan. Daarvoor kwam en ging ik met de trein, het was een hoop gesjouw met bloemen, potten, houders, vazen etc.en bovendien een eind lopen naar het station.

  2007, Sylvia Spijker

  Ik zat bij juf Joke in de klas (als je het gebouw binnen kwam links, rechts was de klas van juf Hetty)en herinner mij o.

  Ik zat bij juf Joke in de klas (als je het gebouw binnen kwam links, rechts was de klas van juf Hetty)en herinner mij o.a. nog de liedjes die we zongen, het voorlezen van juf Joke, de poppen en bouw hoek, de spelletjes kast de waterbak en de kringspelletjes die we deden.(zakdoekje leggen enz) Ook de grote zandbak buiten met de schepjes de wip en klimrek en de fietsjes en dergelijke die achter het gebouw stonden in een schuurtje.

  2004, Sylvia Spijker
  ?