Sylvia Schut

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Schut en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sylvia Schut heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Toen ik op deze school kwam was het volgens mij alleen een kleuterschool.

  Toen ik op deze school kwam was het volgens mij alleen een kleuterschool. Ik kan mij Juffrouw Groeneveld nog van naam herrinneren, en een enkele naam van medeleerligen, Rudy Hooijer, Freddy, en Mirjam maar er staat mij voor de rest niet echt veel meer van bij.

  2003, Sylvia Schut

  Klas 1md kwam ik terecht, niet echt de juiste keus voor mij die school.

  Klas 1md kwam ik terecht, niet echt de juiste keus voor mij die school. Ik vond er niets aan ik kan me nog wel een paar klasgenoten herrineren, Erwin linger, Elsbeth Wolleswinkel, Jeroen...?,Sandra..?, Wat ik me wel kan herrineren is het schoolfeest wat toen nog in de Roxy is gegeven was best een gaaf feest hoor.

  2003, Sylvia Schut

  Toen ik op deze school zat was hij samengegaan met de Prinses Irene.

  Toen ik op deze school zat was hij samengegaan met de Prinses Irene. De eerste 2 jaar zaten we meer op de Willemsen onze klasseleraar was Jack Vreeke echte toffe peer. Een paar leraren weet ik nog wel Engels was Pakasi, Algemene Techniek was Ruud Webbers, Technisch tekenen was Bos (eikel)vond ik nooit zo'n aardige man. Leerlingen uit de klas weet ik van de eerste twee jaar niet zo veel meer van Juan Goedhoop, Steven Boldewijn, Dennis de Bruijn, Mireille van Rossum, Ingrid Schuitema. Het 3e en 4e jaar was richting Kantoorpraktijk met Kallenbach, Appie Echteld van Bakel en natuurlijk Hogenkamp voor duits. In deze kleine klas was het altijd heel erg gezellig en gingen we altijd erg goed met elkaar om. O.a. Barbara Scholtens, Irma van Drongelen, Franklin Gooyer, Eric van den Berg en Richard van Slogteren.

  2003, Sylvia Schut
  ?