Bekijk het volledige profiel van sylvia saelman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

sylvia saelman heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

weinig herinneringen. alleen m...

weinig herinneringen. alleen meneer Theuvenet. altijd een sigaar in zijn mond(de woorden rookverbod en rookvrije ruimte moesten nog uitgevonden worden) en als je aan het eind van de week goed je best had gedaan, kreeg je een rol pepermunt. en meneer Zwaal, hoofd van de school. die weet ik me nog te herinneren met een pijp in de mond aan de schooldeur als hij openging.

2008, sylvia saelman

ik weet er niet zoveel meer va...

ik weet er niet zoveel meer van, alleen een jongen uit mijn klas had mij met mijn vijfde verjaardag een boek cadeau gedaan dat heette "Nicky en hondje pepermunt." nu, 42 jaar later heb ik dat boek nog steeds en koester het. het was immers mijn eerste leesboek. en straks lees ik mijn kleinzoon eruit voor.

2008, sylvia saelman

ook hier heb ik vele leuke din...

ook hier heb ik vele leuke dingen meegemaakt. ik ken nog vele leerkrachten uit mijn tijd daar. Gerard v.d Heijden, Frans Stoker, meneer Weijers,mevrouw Smit, mevrouw Smits, Hans van Marle, meneer Hogenesch en naruurlijk niet te vergeten meneer Heerkens, en eigenlijk ken ik ze allemaal nog wel.

2008, sylvia saelman
?