Sylvia Koenen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Koenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sylvia Koenen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd gehad op Marienburg.

  Leuke tijd gehad op Marienburg. Men.Donner was een schat.Herinner me men.Apperloo en men.Bal en Humalda. Herinner me ook: Harm-Jan Rusticus, Ytzen Siderius? Rene de Vries en Corry-Anne ? (getrouwd later) Elze Feenema ,Anneke ,Evelien (zat eerst in Dokkum)Hilda Staalstra , Wiebe Feenstra( zoon van de kapper uit Huizum) Weet nog dat de katholieken onder ons 1 keer in de drie weken s'avonds katecheseles kregen van Siebren de Lange.

  2006, Sylvia Koenen

  Herinner me nog heel goed dat ik altijd van meester Witte de dictee's op het bord mocht schrijven.

  Herinner me nog heel goed dat ik altijd van meester Witte de dictee's op het bord mocht schrijven.Ook zijn franse lessen .Meester Koopmans en meester Stienstra , die me de liefde voor geschiedenis heeft bezorgt.Over van Balen is genoeg geschreven!!!Hij had van die vreselijke bijnamen voor kinderen!Namen:Grace Tjam, Jeanette Hartman, Bernadette Siemonsma, Yvonne Schweigmann, Sonja Vaillant, Betty Dirksen (hoe is het daar mee?) Ria de Haas, Ginie Tichelaar.Lang mee bevriend geweest.Ineke Adema, Jaques Jaeggi, Freddy Langoor en August van de Meer? Bauke Hoekstra -Bonnema.Paula Witte.Jolanda Muizer, Simon Swart, Tonny Zwart en Gerard Pol,Johan Miedema.

  2004, Sylvia Koenen
  ?