Sylvia Klement

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Klement en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sylvia Klement heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad en namen die zeker naar boven komen zijn, Gonneke v/d Zanden, Jeannet Smeekes, Anita Huijts, Karin de Vries, weten jullie nog dames met onze fietsen over de snelweg naar Maxis??!!.

  Leuke tijd gehad en namen die zeker naar boven komen zijn, Gonneke v/d Zanden, Jeannet Smeekes, Anita Huijts, Karin de Vries, weten jullie nog dames met onze fietsen over de snelweg naar Maxis??!!

  prinses margriet huishoudsc..., 1975

  Juf Spierenburg, Juf Smit, Meester Kiljan, Meester Hoogendoorn.

  Juf Spierenburg, Juf Smit, Meester Kiljan, Meester Hoogendoorn. Tussen door 5/6 klas nog een andere meester waar ik de naam niet zo 1,2,3 meer van weet (dacht iets met Posthuma) die kon erg goed verhalen vertellen. Het was ondanks de bezoeken aan de schooltandarts een hele leuke tijd. Met Marjan Brunnink, Trivena....erg weet niet meer hoe ze heet, ze woonde op de sportparklaan hoek Aart v/d Leeuwstraat, José...woonachtig op dacht de Talmastraat, tijd van de Rubbets, Mud, Abba...etc erg leuk allemaal.

  Albert Schweitzer Openbare ..., 1970

  Het was een gezellige kleuterschool, véél liedjes zingen en knutselen.

  Het was een gezellige kleuterschool, véél liedjes zingen en knutselen. Vooral de dingen die je ging maken voor je ouders met vader- moederdag etc. Dat was altijd reuze spannend, want dan moest je het geheim houden... nou en dat viel niet mee!!

  Kleuterkaravaan, 1967

  ?