Sylvia Janssen-Valstar

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Janssen-Valstar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Sylvia Janssen-Valstar heeft 15 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb les gekregen van Mevrouw de Ruyter en Meester Koeslag en van de Zwart, Bij koeslag vond ik het leuk altijd veel zingen en vooral dat loopje van hem daar moest ik altijd ontzettend om lachen, van de ruyter deed ook ontzettend goed haar best met haar

  Ik heb les gekregen van Mevrouw de Ruyter en Meester Koeslag en van de Zwart, Bij koeslag vond ik het leuk altijd veel zingen en vooral dat loopje van hem daar moest ik altijd ontzettend om lachen, van de ruyter deed ook ontzettend goed haar best met haar dwarsfluit en vond het altijd een lieve juf, van der zwart vond ik een mindere meester, altijd dezelfde jas aan, zo oud als de weg naar..... nou je weet het misschien nog wel toch?? verder altijd naar men zin gehad hier op school, klasgenootjes die mij nog bijstaan zijn: Marco Bervoets, Daniel, Bas, Maarten elzinga, michel vuik en ilja de keizer zeker om zijn aparte lach waar de hele klas dan ook om moest lachen, hij was als ik het goed herinner ook de gene die het meeste straf kreeg, hanneke Rietberg dan nog en verder weet ik het niet zo meer.

  2004, Sylvia Janssen-Valstar

  Ik ging altijd veel om met: Linda van Leeuwen, Linda Berlijn, Youness, Fouad Sadikki, Patrick Berlijn.

  Ik ging altijd veel om met: Linda van Leeuwen, Linda Berlijn, Youness, Fouad Sadikki, Patrick Berlijn. Ik heb les gehad van Meester Pim, juf jet, juf iet, en verder weet ik het niet zo goed meer, ik ben toen overgegaan naar een andere school de Livingstone school.

  2004, Sylvia Janssen-Valstar

  Ik heb een leuke tijd gehad hier, je kent het wel stiekem roken en met zen allen gezellig en stoer doen natuurlijk.

  Ik heb een leuke tijd gehad hier, je kent het wel stiekem roken en met zen allen gezellig en stoer doen natuurlijk.

  2004, Sylvia Janssen-Valstar
  ?