Sylvia Huiskamp

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Huiskamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sylvia Huiskamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet er niet veel meer van.

  Ik weet er niet veel meer van. Volgens mijn moeder had ik een Juffrouw genaamd Juf Verschuren zegt mij dus echt niks. Het enige wat ik nog weet is dat het van die oude witte gebouwen waren.

  Chr. Kleuterschool 't Start..., 1968

  Hele leuke jaren gehad met marcel en Ratna en natuurlijk niet te vergeten peter.

  Hele leuke jaren gehad met marcel en Ratna en natuurlijk niet te vergeten peter. Zaterdagavond heerlijk vrijdansen. Later nog jaren achter de bar gestaan op zaterdag en met wedstrijden. Het was gewoon een super tijd. Een dansschool met een eigenstijl, jaren later ging ik met mijn nu ex,man op les in zaandam en daar konden ze aan mijn stijl zien dat ik Bij de rijk had gedanst.Echt een tijd geweest om nooit meer te vergeten.

  Dansschool De Rijk, 1976

  Leuke school waar ik echt een leuke tijd heb gehad.

  Leuke school waar ik echt een leuke tijd heb gehad. Leraren zoals juffrouw Ditmar meneer de jong, meneer heller, meneer scholten ( katweazel), mevrouw ten veen, meneer kroes ( gymleraar en sinterklaas)zijn de namen die me erg zijn bijgebleven,namen van klasgenootjes, diana dijkgat, audrey souisa, jacguline verschraagen, jonny van tienhoven, bas van de post, astrid groenendaal, ellen ducro,christien hollart.

  Van Heuven Goedhartschool, 1970

  ?