Bekijk het volledige profiel van Sylvia Hoymann en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Sylvia Hoymann heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De grote poort met daar achter...

De grote poort met daar achter een fijne speelplaats. In de gang had je een waterbak waar je heerlijk kon kliederen met modder en waar ik regelmatig te vinden was. Het klimrek in de gymzaal waar ik nog een klassefoto van heb ergens op zolder. Mijn juf had lang donker bruin haar en was wat alternatief flower power achtig gekleed. Zij was echt een hele lieve juf en kwam ook wel eens bij ons eten. Ik herinner mij dat wij met de hele school baloonen hebben opgelaten en wij verkleed waren. Ik was als een verpleegster verkleed met een blauw jurkje en een wit schortje met hoofddoekje.Ik herinner mij deze schooltijd als heel leuk en gezellig.

2003, Sylvia Hoymann

Het bakkertje met heerlijke ha...

Het bakkertje met heerlijke halve belegde stokbroodjes en overheerlijke glace koeken. De leuke leerktachten en directeur die altijd een soepele straf wist te bedenken, verplicht thee drinken met hem bijvoorbeeld. De examentijd was geweldig verzorgt met thee en koeken en enorme vrijheid naar de leerkrachten toe. Je werd toen echt als volwassen behandeld en op je gemak gesteld. Namen ken ik niet meer, ik kwam in de laatste anderhalve jaar van de opleiding binnen halverwege het jaar en moest dus alle zeilen bij zetten om het te halen.Leuke tijd en veel geleerd.

2003, Sylvia Hoymann

Er zaten 4 meiden met de zelfd...

Er zaten 4 meiden met de zelfde voornaam in een en de zelfde klas van de MDGO-VZ opleiding.Dat gaf soms verwarring en dus werden de achternamen ingezet. Verpleegkunde van "snelle Nellie" zij verhuisde naar Limburg en daar baalden wij behoorlijk van.Drama lessen van Machteld liepen meestal op niks uit maar waren toch gezellig. Acteur Peter Faber met zijn hond die een poosje bij ons op school aanwezig was en niemand keek daar vreemd van op.De lessen maatschappijleer van een superleraar die onzettend mooi kon vertellen met altijd zijn pijp in de mond en waar je rustig je thee op mocht drinken in de klas.Superschool en leuke gezellige leerkrachten.

2003, Sylvia Hoymann
?