Sylvia Heida

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Heida en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sylvia Heida heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb hier de deeltijd opleiding HEAO gedaan, favoriete herinnering was de opdrachten samen met Grietje, Jacobien en Hetty, altijd zeer geslaagd.

  Ik heb hier de deeltijd opleiding HEAO gedaan, favoriete herinnering was de opdrachten samen met Grietje, Jacobien en Hetty, altijd zeer geslaagd. Ik hoop in de zomer van 2004 af te kunnen studeren.

  2004, Sylvia Heida

  Ik heb hier op deze school een nog steeds hele goede vriendin leren kennen.

  Ik heb hier op deze school een nog steeds hele goede vriendin leren kennen. Esther uit Grou. Nooit geweten destijds dat wij nu nog steeds met elkaar omgingen. Ik herinner mij de lessen van praktijk, echt heel erg saai, maar met de klas was het altijd heel gezellig!!!

  2004, Sylvia Heida

  CE van de heer Wieringa was altijd dikke lol.

  CE van de heer Wieringa was altijd dikke lol. Ik herinner mij ook de schoolfeesten in wat nu Heaven heet, maar ik weet de vorige naam niet meer. Ik heb de school niet afgemaakt, ben toen naar het Frieslandcollege gegaan in leeuwarden, waar ik de MEAO heb afgemaakt.

  2004, Sylvia Heida
  ?