Bekijk het volledige profiel van Sylvia Goedhart en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Sylvia Goedhart heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Introductieweek naar 's Heeren...

Introductieweek naar 's Heerenberg op de fiets. Lopen naar de praktijkloklen op de jollestraat. Klasgenoten: Anieke Groen, Arno de Bruin, Ingrid, Karin, Monique van Rhede, Harry en Hans Holewijn. Les van oa Henk Arts (natuurkunde en computer) en Feikema (praktijk analytische chemie)

2003, Sylvia Goedhart

bruiloft van juf van Gils naar...

bruiloft van juf van Gils naar het oude gemeentehuis in de Steeg. Met de hele klas op het schoolplein van de Apolloschool naar de zonsverduistering kijken. Maar 4 meesters en juffen (juf van Gils, juf Veenendaal, Meester Nolden en Meester Tegelaar) in de hele schoolperiode. Zelfstandig werken in de "lerarenkamer" en dan kattekwaad uithalen.

2003, Sylvia Goedhart

in de pauze boven aan de trap ...

in de pauze boven aan de trap zitten en giebelen met Annette Slieker en Jolanda Righart. Schoolvolleybal op vrijdagmiddag met Kuit. Tijdens de franse lessen liedjes luisteren en ontbrekende woorden invullen. Geschiedenis, wiskune en aardrijkskunde in de noodgebouwen tegen over de gymzaal

2002, Sylvia Goedhart
?