Sylvia Euwen

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Euwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sylvia Euwen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet alleen nog,dat ik er op school heb gezeten met kinderen uit mijn buurt.

  Ik weet alleen nog,dat ik er op school heb gezeten met kinderen uit mijn buurt.Sonja Marges en haar broer,Anja Overhand en nog meer.Mijn tante's woonden in de Meidoornstraat,Tante Marie en Tante Grada,en ik geloof ook nog een oom.

  Kleuterschool 'de Meitak', 1965

  Ik zat op deze school,en wat ik nog steeds weet dat ik er de tijd van mijn leven heeft gehad.

  Ik zat op deze school,en wat ik nog steeds weet dat ik er de tijd van mijn leven heeft gehad.Ik ben begonnen bij juf.Houten dat was een strenge magere juf.Toen kreeg ik juf.Kleine of zoiets,dat was een rood harig kreng die sloeg je gerust met een lineaal of aanwijsstok.Toen kregen wij men.Kramer en men.Slegt, die twee hebben mijn schooljaren aanzienlijk verbeterd.Ik woonde het laatste jaar in r'dam west en in de zijstraat woonde men.Kramer hij reed in die tijd motor,en ik mocht bijna elke dag achterop bij hem naar school.Men Slegt was het hoofd van school,wat ik van hem nog weet dat hij een zwart baardje had, en een heel zacht karakter. Ik herinner mij heel veel klasgenoten nog,wij zaten in een gecombineerde klas 4/5 enlater5/6. Ik woonde eerst in de Johan Idastraat,in deze buurt woonde iedereen van mijn klas.Toen de lagere school tijd over was, heb ik als een klein kind zitten huilen,want ik wilde niet van deze school.Ik ben nu 41 en denk dankzij deze site nog veel weemoed terug aan die tijd.

  O.B.S. de Lijsterbes, 1965

  Het was voor mij een leuke tijd,veel straf gehad,dan moest ik op de gang tegels tellen.

  Het was voor mij een leuke tijd,veel straf gehad,dan moest ik op de gang tegels tellen.Als wij wiskunde hadden was er ook op die tijd op de t.v. het kleine huis op de prairie.Ik weet de naam van de leraar niet meer,maar hij kon ons vinden in het documentatielokaal,want wij gingen t.v. kijken in plaats van naar hem luisteren.Ik weet ook nog dat er een nieuwe leraar aardrijkskunde kwam men. van Haaren of zoiets,alle meiden waren meteen verliefd.Hij was de jongste leraar die wij toen hadden en zag er heel leuk uit.

  Baertz van Hallschool (1ste..., 1973

  ?