Sylvia Brons

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Brons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sylvia Brons heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan mij er niets meer van herinneren.

  Ik kan mij er niets meer van herinneren.Wij woonde toen in de Esdoornstraat 50 Ik heb er maar anderhalfjaar opgezeten toen zijn wij verhuisd.

  2004, Sylvia Brons

  Ik ken alleen de leraar van Aalst die had ik het eerste jaar en clerx van koken.

  Ik ken alleen de leraar van Aalst die had ik het eerste jaar en clerx van koken. Ik weet nog dat ik naar huis werd gestuurd omdat ik een te laag truitje aan had.De namen die ik nog weet van andere leerlingen zijn Els Knoppers,Kitty Slabbers, Tosca ??. Els woonde op een woonboot. Heb de school niet afgemaakt maar ben het kappersvak ingegaan.

  2004, Sylvia Brons

  Ik weet nog dat in de zesde klas een project gedaan werd over Bolivia en daar een lied zongen een danste in zuid Amerikaanse stijl.

  Ik weet nog dat in de zesde klas een project gedaan werd over Bolivia en daar een lied zongen een danste in zuid Amerikaanse stijl. Mijn tweelingzusjes Carla en Yvonne en mijn broer Rein zaten ook op deze school wij werden altijd de Swartjes genoemd door meester Acton. Namen van leerlingen wist ik niet meer maar even de poesiealbum opgezocht daar vond ik de namen vanTinie, Peter v.d.Werff, Diana T.,Jose Meelker, Joan Gligoor, Anneke Veen, Anita de Bont, Sylvia Huisman dit is uit 1964 en 1965.

  2004, Sylvia Brons
  ?