sylvia bonnet-huurman

Kent 4 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sylvia bonnet-huurman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sylvia bonnet-huurman heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 jaar bij juffrouw.

  2 jaar bij juffrouw. Schepers

  Hildegardis kleuterschool (..., 1956

  ik heb alle namen nog in mijn poesiealbum stsan zal ze binnenkort invoeren,hier komen ze dan: kls 1 C roos de lavoir,joke smit,paula roovers,famke 's gravensande,karla petersen,louise , gerrie oversluizen,sandy hutzler,claudia cardinaal, paula roovers,g.

  ik heb alle namen nog in mijn poesiealbum stsan zal ze binnenkort invoeren,hier komen ze dan: kls 1 C roos de lavoir,joke smit,paula roovers,famke 's gravensande,karla petersen,louise , gerrie oversluizen,sandy hutzler,claudia cardinaal, paula roovers,g. buitendijk anneke vd berg, bep vd berg m. vd burg, E,bakkers, gerda vd akker,coby smits,tineke steenbergen,elly vd steen,sylvia geerders,joke de graaf .

  Ancilla Domini, zie ook (ni..., 1964

  eerst twee jaar op de kleuterschool aan de heer kerstantstraat bij juffrouw schepers die heel erg stonk naar.

  eerst twee jaar op de kleuterschool aan de heer kerstantstraat bij juffrouw schepers die heel erg stonk naar...hierna naar de hildegardisschool ik was erg verlegen en weet niet zoveel meer van de eerste paar klassen alleen de handwerkles met van die dikke houte breipennen en declamatie van juffrouw strooband de meiden die die ria van de basselaar noemt zaten ook in mijn klas, als je naar de foto's kijkt van ina netten zie je ons staan ik weet ook alle namen van klasgenootjes nog zal ze binnenkort invoeren, ze staan in mijn poesie album, in de 6e klas een afsceidsavond waarbij iedereen wat moest zingen ik moest met nog iemand zingen over:marian trudy anneke en tineke, marian leny coby en louise zij gaan naar de vglo en dat vinden zij zo hoera voor hen allen hoera en dan het refrein, het afscheid was tegelijk met de 6e van de jongensschool er was een jongen met een gitaar. dit is wat ik mij herinnerd van de kleuter en lagere school. mijn vriendin was christien schouten.

  St. Hildegardisschool, 1958

  ?