sylvia antonissen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sylvia antonissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  sylvia antonissen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ik kwam van de relatief kleine mavo in steenbergen op deze "grote"school terecht en dat ging fout ik bleef gelijk zitten .

  ik kwam van de relatief kleine mavo in steenbergen op deze "grote"school terecht en dat ging fout ik bleef gelijk zitten . maar toen ik de 3e Havo over moest doen was het daardoor wel extra gezellig. vaak in het wapen geweest en natuurlijk de koeken van de bakker op de hoek zijn me ook nog goed bijgebleven. de school zelf met zijn leerkrachten heeft veel minder indruk op me gemaakt dan de mavo.

  2004, sylvia antonissen

  ik kwam op deze school in het 5e leerjaar bij meneer Broos en in de zesde bij meneer Verkouter.

  ik kwam op deze school in het 5e leerjaar bij meneer Broos en in de zesde bij meneer Verkouter. Opzich een leuke school maar ik had wel moeite om er mijn plaats te vinden als "buitenstaander" wat ik me nog goed kan herinneren is het kamp waar we met de zesde klas naar toe gingen in Burg Haamstede,supergezellig

  2004, sylvia antonissen

  erg kort op gezeten en daardoor ben ik veel vergeten,ik weet wel dat ik een vriendin had die Bea heette (haar vader was brandweercommandant}.

  erg kort op gezeten en daardoor ben ik veel vergeten,ik weet wel dat ik een vriendin had die Bea heette (haar vader was brandweercommandant}

  2004, sylvia antonissen
  ?