Sylvana van Dien

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvana van Dien en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Sylvana van Dien heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In de jaren 1970 - 1973 zat ik...

  In de jaren 1970 - 1973 zat ik gedeeltelijk op deze school. Metaal en houtbewerking en ook duits heb ik daar gehad. Meneer Veringmeijer, die ik mij herinner, noemde we altijd meneer Teringlijer, was ook een vies mannetje hoor!

  2008, Sylvana van Dien

  Vanaf mijn 6e jaar zat ik op d...

  Vanaf mijn 6e jaar zat ik op deze school, tot mijn 8e. Ik kan me heel weinig herinneren van de leraren. De enige naam van een klasgenootje is Anneke, verder weinig! Helaas! ZIE KLAS-FOTO van 2e klas 1964.

  2002, Sylvana van Dien

  leraren; meester van Eck, juff...

  leraren; meester van Eck, juffrouw Haamke, woonde op de Moliéreweg bij haar moeder, meester Gótmer, probeerde wel op een erg duitse wijze de hand in de klas te houden!!! Hij is op veler klachten van de ouders ontslagen. Ook mr. Penders, met die rooie haren en die zwarte bril, dat was ook een liedje toen van Elsje de Wijn die zong; nee Karel nee Karel niet vandaag... Wij noemde hem dan ook Karel, later heeft hij zich ziek gemeld, zwaar overspannen, toch zielig voor die man! Ook mr van Schaik kende ik wel, heb niet bij hem in de klas gezeten, gelukkig. Hij gooide met borstels! Pas geleden kwam ik nog een oud-klasgenootje tegen Yvonne Wijmans, zij herkende mij niet meer, zij werkt nu in het dijkzigt op de Revalidatie. Ik kan me heel veel namen herinneren, te veel om op te noemen, maar hier komen er een paar; Philja Odijk, Marianne v.d. Crommert, Jackie van Ewijk, Antoine Groen, Marleen... ,Eddy Dusault? Jannie Buitendijk, Willy Verberne, Vera v.d. Hurk enz. ZIE KLASSE-FOTO van 1968 met Juffr. Haamke.

  2002, Sylvana van Dien
  ?