Suze Joukes

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suze Joukes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Suze Joukes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel herinneringen: het vele pesten van Pietje Peereboom, Jimmy met zijn eeuwige naamvalrijtjes en die "sprak met consumptie", De Witt met zijn eun-deun-tante Teun, de zomerkampen waar ik bijna ben weggestuurd omdat we met een paar meiden, met o.

  Veel herinneringen: het vele pesten van Pietje Peereboom, Jimmy met zijn eeuwige naamvalrijtjes en die "sprak met consumptie", De Witt met zijn eun-deun-tante Teun, de zomerkampen waar ik bijna ben weggestuurd omdat we met een paar meiden, met o.a. Sannie, naar de jongenszaal slopen (voor straf 3 dagen corvee!)stiekem roken, gescheiden gymlessen etc. Het wordt tijd voor een reunie jongens!!!!!!

  Ulo , 1964

  Veel herinneringen, mensen uit het oog verloren (hoewel we al 2 reunies hebben gehad!).

  Veel herinneringen, mensen uit het oog verloren (hoewel we al 2 reunies hebben gehad!). Het bloed onder de nagels weghalen van Pietje P., rijtjes naamvallen opdreunen bij Jimmy de Cowboy, de droppings met Teule, het 1e schoolfeestje onder de alziende ogen van alle leerkrachten!!!!!

  Koningin Julianaschool, 1964

  ?