Suzanne van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Suzanne van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Erg veel herinneringen heb ik niet omdat ik maar 1 1/2 jaar op deze heb gezeten, was bevriend met Jetty ik geloof dat ze aan de Voorde woonde, bij ons in de klas zaten Karin van Wijk en John van Neuren (mooi rood haar).

  Erg veel herinneringen heb ik niet omdat ik maar 1 1/2 jaar op deze heb gezeten, was bevriend met Jetty ik geloof dat ze aan de Voorde woonde, bij ons in de klas zaten Karin van Wijk en John van Neuren (mooi rood haar)

  2004, Suzanne van den Berg

  In de eerste klas mevrouw Bax, heel erg streng en van de leerlingen natuurlijk mijn neef Cor vd Berg, mijn vriendinnetje toen was Els Waardenburg (ben heel benieuwd hoe het met haar is), Irene en niet te vergeten Rene Tanis waar ik in de eerste vreselijk

  In de eerste klas mevrouw Bax, heel erg streng en van de leerlingen natuurlijk mijn neef Cor vd Berg, mijn vriendinnetje toen was Els Waardenburg (ben heel benieuwd hoe het met haar is), Irene en niet te vergeten Rene Tanis waar ik in de eerste vreselijk verliefd op was. In de vijfde ben ik van school gegaan omdat we verhuisden naar Vreewijk.

  2004, Suzanne van den Berg

  Leuke tijd gehad op deze school, vanaf de eerste beviren mat Marian Aldus en dat is nog steeds zo.

  Leuke tijd gehad op deze school, vanaf de eerste beviren mat Marian Aldus en dat is nog steeds zo.Iets minder leuk in de laatste klas met mijnheer Schipper. Ik kan me nog heel goed sommige mensen herinneren zoals Connie Brohm, Annelies Barning, Mary Brand, Bea vd Berg, Joan Bronkhorst en ga zo maar door.

  2004, Suzanne van den Berg
  ?