suzanne kusters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van suzanne kusters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  suzanne kusters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Vier jaren SPH: Een boel gekkigheid, het gegiebel in de casusweken in het handvaardigheidlokaal,het kamp (hoezo groepsprocessen??,mijn derdejaarsstage in Nijmegen en natuurlijk mijn vriendinnen!! Ik vind het super dat ik nog contact heb met de meiden van

  Vier jaren SPH: Een boel gekkigheid, het gegiebel in de casusweken in het handvaardigheidlokaal,het kamp (hoezo groepsprocessen??,mijn derdejaarsstage in Nijmegen en natuurlijk mijn vriendinnen!! Ik vind het super dat ik nog contact heb met de meiden van daar: Ilona (trotse moeder van mijn petekindje Bo) Mandy, Manya

  2004, suzanne kusters

  Heerlijke tijden op het Broeklandcollege.

  Heerlijke tijden op het Broeklandcollege. Ik startte in B14, de meest beruchte brugklas tot dan toe! Verder veel geklets, verliefdheden, zitten blijven en...het zeilkamp!!! Meneer van de Weege met zijn kraakschoenen tijdens de s.o.'s, maar vol vertrouwen in ons....het komt allemaal plotseling weer terug!

  2004, suzanne kusters

  De aardrijkskundelessen van meester Math, met zijn bergen.

  De aardrijkskundelessen van meester Math, met zijn bergen... Meester Jan, die altijd wist welk meisje uit de klas hij voor moest trekken, meester Piet, zelfs berucht bij de kleuterklassers en met zijn koortje, het schoolverlaterskamp, de weeksluitingen, de lieve juffen op de kleuterschool, meester Arsene, juffrouw Gertie....het komt weer allemaal terug ;) Jammer dat contacten verwateren, ik heb alleen nog contact met Meddy (Madeleine D.), dus tijd voor een reunie!!

  2004, suzanne kusters
  ?