Suzanne Kursten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne Kursten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Suzanne Kursten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Vrienden uit deze tijd (Erik, Henry, Mark, Boris, Denise, Peter, Henk-Jaap, Diederik, Maurice, .

  Vrienden uit deze tijd (Erik, Henry, Mark, Boris, Denise, Peter, Henk-Jaap, Diederik, Maurice, ...) zie ik nog steeds zo nu en dan. De VA heeft blijkbaar een band geschept. Vond het wel erg leuk zo met elkaar, we zaten nog op de Zusterstraat met in de kelder de Soos met super leuke feesten. Studentenvereniging kwam destijds nog niet echt van de grond.

  2007, Suzanne Kursten

  Ook een leuke tijd.

  Ook een leuke tijd. Wel ver fietsen, vanaf Broekhuizen! Ging het meeste om met Danielle, Jose, Marion, Margriet, Mirjam, Michelle, de Arcense connectie, Rob, William, ... Leuk was naar het snoepwinkeltje en per persoon een winkelkarretje nemen voor een appel (want dat moest) bij de supermarkt vlakbij. Alerleukste was natuurlijk de Gouden Tijger en later ook de loco en nog een tent (ergens op einde Parade) waar ik de naam van kwijt ben.

  2007, Suzanne Kursten

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Soms wel spannend als de plaagjongens het paadje richting huis blokkeerden. Gelukkig werd ik altijd geholpen door mijn stoere neef Twan Bouten(een van de plaagjongens). Vriendinnetjes waren m.n. Nicole Boumans, Annemie Smits, Carla Custers, Anja Cox en Anjo van Hork. Speelde ook veel met nichtjes Elles Bouten en Yvonne Janssen. Ging erg graag naar school, vond alle juffen erg leuk en natuurlijk ook meester Knoop. Van meester 'Sperwer' herinner ik me dat hij toch wel aardig was maar ook streng en plotseling hard met de lineaal op het bureau tikte als we bijv. met de benen over elkaar zaten.

  2007, Suzanne Kursten
  ?