Suzanne Kerkhof

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne Kerkhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Suzanne Kerkhof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Puur stamp werk.

  Puur stamp werk. Zoveel leren in zo'n korte tijd. Geen wonder dat een jaar later de opleiding twee jaar werd ipv. 1 jaar. Ik kon alle bekende plaatsnamen en bezienswaardigheden in de hele wereld opnoemen. Ja mijnheer S Bouwman. Het is gelukt. Verder komt me zo geen andere naam naar boven.

  2004, Suzanne Kerkhof

  Ik herinner me alleen leuke dingen.

  Ik herinner me alleen leuke dingen. Altijd zingen, muziek maken optreden in de aula. juf Hanneke,Hans jansen, meneer Rob,frans en dan die lange Piet-hein, die nu met juf Mia in Zweden woont. En ik ben het met juf Dolly eens (ze staat ook op deze site) dat die tijd de leukste was (ik weet eigenlijk niet beter) Hans, Frans en Conrad. Altijd met een gitaar en maar zingen. 'Mijn hoed die had vier deuken, vier deuken had mijn... Conrad pas nog gezien met kinders en Hans werkt nog altijd bij het Triavium. Leuk dat mijn oude buurjongen Erik en ander buurmeisje Inge op de site staan. Ook Enrico herinner ik me nog met zijn papegaai. Boukje nog flash dance video gekeken op je feestje. Heidi die lange meid ook heel gezellig. Leuk om een reunie te organiseren. Iemand intresse? Je kunt naar Dolly mailen info staart van het aapje speelhoeve punt en el (als je snapt wat ik bedoel)

  2004, Suzanne Kerkhof

  Ja, je voelde je toen heel wat als je voor het eerst als 'brugpieper' die grote school binnenkwam.

  Ja, je voelde je toen heel wat als je voor het eerst als 'brugpieper' die grote school binnenkwam. Met je loodzware boekentas onder je arm zoekend naar het juiste les lokaal. Het was gewoon een gebouw vol loltrappende pubers (en voor de leraren vaak brutaal en vervelend). Met de altijd weer terugkomende namen van leraren zoals Clerx, Ijzendoorn en Hameger (gek dat je veel andere leerkrachten wel van naam vergeet. Die waren waarschijnlijk te gewoon!)en de bij velen populaire, Bastiaanse en Couvée. Veel draaide ook om 'wie vind wie leuk' jongens/meiden, vriendenclubjes, populair of niet. Ja dat speelde toen een grote rol bij iedereen. Nu kan ik er vooral om lachen. Een erg gezellige periode!

  2004, Suzanne Kerkhof
  ?