Suzanne Herman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne Herman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Suzanne Herman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  We begonnen met een klas die b...

  We begonnen met een klas die bomvol zat, maar aan het eind van het eerst jaar, waren nog een paar leerlingen over. Ik ging vooral om met Cindy Kroegman. Ook met Marcel Leurs, Pieter, Peter, Ethel en Pieter, Alette Mulder en Kitty. Met de laatste twee hebben we ook in Brussel stage gelopen. Uiteraard had je nog Marcia, het meisje uit de bollenstreek en degene die altijd hoge cijfers haalde(ylvia nogwat). Oh en natuurlijk Sylvia uit Amstelveen. Die is later nog op de tv geweest met de tv makelaar. Ik vergeet het ook nooit meer, dat Govert Semijns de Vries van Doesburg zei: 'meisje, meisje, meisje', met zo'n arrogante stem, dat ik er meteen genoeg van had. De school en de studie vond ik afschuwelijk, maar Brussel was een onvergetelijke gebeurtenis. Geweldig.

  2007, Suzanne Herman

  Reina Meester, Claudia Hekkenb...

  Reina Meester, Claudia Hekkenberg, Navin, Roy, Oskan, Serkan, Brigitte, Patrick, Linda de Roos, Fatma en nog vele anderen. Favoriete leraar was de gymleraar. Hij heeft nog wat in mijn poeziealbum geschreven. Ruud heet hij geloof ik. In de eerste klas was mijn lievelingsleraar Meester Wals. Hij gaf les aan de bovenbouw, maar had een relatie met mijn lerares. We zijn nog naar hun trouwerij geweest. En favoriete lerares was Annemieke Heijkoop. Zij is helaas een paar jaar geleden overleden. Verliefd was ik op Bart Baving (3e?) en Marold Jager (5e?). Samen met Reina hebben we nog een liefdesbrief naar hem gestuurd. Haa.

  2007, Suzanne Herman
  ?