Suzanne denBoer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne denBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Suzanne denBoer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn meisjesnaam is Kampstra.V...

  Mijn meisjesnaam is Kampstra.Van meester van Zanten weet ik nog dat hij nogal losse handjes had,mijn zus Joke was voor hem een favoriet slachtoffer;eigen schuld plaagt de mens het meest was zijn uitspraak.Heb nog steeds contact met Els Winkel en Anita Venmans. Arjo de Heer was een vriendje van mijn oudste broer Goatse.Ineke Winkel heb ik opnieuw ontmoet in Leiderdorp,waar we nu wonen en haar beide dochters en onze beide zoons hebben daar op dezelfde basisschool gezeten.Leuk om elkaar op die manier weer te ontmoeten.Ineke is helaas in 1998 overleden.Leuk om namen als Ellen en Petra van Beek, Henne Vulperhorst,Mary Brand weer tegen te komen.Ik ben uiteindelijk na de lagere school,middelbareschool en bibliotheek-en documentatieacademie jeugdbibliothecaris geworden.Na de geboorte van onze oudste ben ik gestopt met werken en nu zit ik met mijn man in Abu Dhabi.

  2006, Suzanne denBoer

  Vanuit Mijdrecht zijn we naar ...

  Vanuit Mijdrecht zijn we naar Nijland verhuisd,waar mijn vader dominee was.We hebben van 1964-1968 in Nijland gewoond en na de lagere school ben ik samen met Douwe Adema naar het Bogermanlyceum in Sneek gegaan. De rest van de klas ging naar de mulo in Bolsward,zo ook mijn tweelingzus Joke.Na Nijland zijn we naar Stedum gegaan.In Groningen heb ik mijn middelbare school afgerond,HBS-A,en heb daarna een opleiding tot jeugedbibliothecaris gedaan in Tilburg.Ben in 1981 getrouwd en heb 2 zoons,en 2 aanstaande schoondochters.We wonen nu in Leiderdorp,maar zitten momenteel in Abu Dhabi.

  2006, Suzanne denBoer

  Als de bus s'winters laat was ...

  Als de bus s'winters laat was stond de rector(Men.Greep) bij de deur en riep opschieten,opschieten.Ben bij "ome Dulkie"de klas uitgestuurd,omdat ik de hik had.

  2006, Suzanne denBoer
  ?