Suzanne de Boer

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzanne de Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Suzanne de Boer heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn beste vriendin in die tijd was Esther van de Wetering! Esther en ik deden altijd mee aan playback shows en talentenjachten! Ik ben in groep 6 verhuisd naar de zoomwijk en dus ook naar een andere school gegaan!.

  Mijn beste vriendin in die tijd was Esther van de Wetering! Esther en ik deden altijd mee aan playback shows en talentenjachten! Ik ben in groep 6 verhuisd naar de zoomwijk en dus ook naar een andere school gegaan!

  2003, Suzanne de Boer

  Pfff is heel lang geleden! De school was net klaar en we zaten met groep 6, 7 en 8 in een lokaal.

  Pfff is heel lang geleden! De school was net klaar en we zaten met groep 6, 7 en 8 in een lokaal. Onze meester was meester van Steensel! Mijn klasgenoten: Charissa Minnema, Rogier, Jilles, Nathalie van den Hoek!

  2003, Suzanne de Boer

  Ik heb het echt super gaaf gehad op deze school of ik echt makkelijk was durf ik niet te zeggen! Mijn vriendinnen Jennifer van Velzen, Claudia Paasse en Marieke van Kouwenhoven! Vriendjes: Arend Nederhof was mijn echte MAVO liefde ik geloof dat we w

  Ik heb het echt super gaaf gehad op deze school of ik echt makkelijk was durf ik niet te zeggen! Mijn vriendinnen Jennifer van Velzen, Claudia Paasse en Marieke van Kouwenhoven! Vriendjes: Arend Nederhof was mijn echte MAVO liefde ik geloof dat we wel 9 keer verkering hebben gehad! Ik weet dat ik in B1H en M2H zat verder weet ik het niet meer zo goed! groetjes Suzanne

  2003, Suzanne de Boer
  ?