Suzan Warnaer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzan Warnaer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Suzan Warnaer heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Algemene Letteren met als specialisatie Amerikanistiek.

  Algemene Letteren met als specialisatie Amerikanistiek. Leuke colleges van Van Rossum en Bertens. Lekker veel lezen en films kijken (jaren 60). Uiteindelijk gestopt vanwege motivatiegebrek; geen idee wat ik hiermee in de praktijk kon doen.

  universiteit utrecht, facul..., 1989

  Op de wachtlijst voor de Hogere Hotelschool dus een jaar naar Tunon.

  Op de wachtlijst voor de Hogere Hotelschool dus een jaar naar Tunon. Best leuke klas met gelukkkig nog 6 jongens w.o. Laurens Broersma. Vreselijke uniform met zwangerschapsregenjas en achterlijke hoed die Krabbendam zelfs bij de diplomauitreiking in het Kurhaus nog recht op mijn hoofd probeerde te zetten. Marjolein van der Slikke, Corinne Nieuwenhuizen, Jacqueline van den Hemel, Tirzah Baank. Leuke juffen van Nederlands, Engels en Etiquette. Veel suffe lessen; bij Sablerolle leren hoe je een stoelzitschema maakt voor een busreis met bejaarden en soort gymles waar je leerde hoe je met 5 stewardessen tegelijk door de vertrekhal loopt en mijn favoriet: nagelverzorging!!! Geweldig studentenhuis in Scheveningen; Alba met hele wilde feesten, hele leuke stage op kantoor in Hotel des Indes.

  Ecole Internationale Tunon, 1986

  Harde Kern in het eerste jaar, feesten in de fietsenkelder, klassieken, warenkennis (favoriete vak), eindeloos joppen bij Switel, parkeren, veel geld uitgeven.

  Harde Kern in het eerste jaar, feesten in de fietsenkelder, klassieken, warenkennis (favoriete vak), eindeloos joppen bij Switel, parkeren, veel geld uitgeven. Officiele waarschuwing van Kamp en De Kroes. Nog steeds bevriend met Karen Wildschut. Ook Noel Weltens zie ik nog af en toe.

  Hoge Hotelschool Maastricht, 1987

  ?