suzan Waaijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van suzan Waaijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  suzan Waaijer heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  in 1966 heten de school 't noordenlicht, op de 1ste verdieping was de jongensschool, en beneden was de meisjesschool.

  in 1966 heten de school 't noordenlicht, op de 1ste verdieping was de jongensschool, en beneden was de meisjesschool.in de vierde ben ik blijven zitten,en kwam toen in een gemengde klas, wat ik doodeng vond. ik herinner mijn namen zoals peter smit, lucienne houthuyzen[maillot met truitje] de tweeling, wimpie, nancy harreman cora schults, silvia blok, anneke ven der es, sjakie, rietje, marion mijn vriendin was op dat moment marion reub, zij ging dan ruzie zoeken en ik ging dan vechten. meester severijn is ook niet te vergeten, met boordenwisser gooien en met de liniaal op je handen slaan. meester wagtendonk die vergeet je ook nooit, een geweldig man,hoe zou het daar mee zijn? de snoepwinkel vieze mien ook een leuke herinnering, en ga zo maar door. zou het erg leuk vinden om een reuni te houden.

  2003, suzan Waaijer

  ik herken namen zoals anja overhand, nancy harreman marje de waal conny weinamns, marion rueb, arne maat, joke dumee, waar is iedereen?.

  ik herken namen zoals anja overhand, nancy harreman marje de waal conny weinamns, marion rueb, arne maat, joke dumee, waar is iedereen?

  2003, suzan Waaijer
  ?