Suzan Schreiner

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzan Schreiner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Suzan Schreiner heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Maar twee jaar.Top Havo. Gesch...

  Maar twee jaar.Top Havo. Geschiedenis was leuk. Leuke examenstunt(duivels en engeltjes)70-jarig bestaan(ouderwetse schooldag,fabels declameren bij frans van Joep Peters)intro-kamp in huijbergen.biologie Rentrop.Suzanne Smulders was een goede vriendin. En Sanne van Nispen is nog steeds mijn beste vriendin.

  2002, Suzan Schreiner

  School om de hoek, lekker makk...

  School om de hoek, lekker makkelijk. Teveel herinneringen om hier op te schrijven. Benjamin kleuterschool bij juf Ineke. 1eklas bij Sophie (nu een collega van me).2e klas bij juf.Coby.3e klas bijmen.Henk(kon heel goed tekenen en muziek maken)4e klas bij men Jacques(sloeg met linealen,mijn eerste strafwerk)5e klas bij men.Walter(klassefeest bij Mark thuis aan het moleneind, de mooie slippers??)6e klas bij Men.Ad &juf.Helene. Leuke tijd!!! Veeel herinneringen

  2002, Suzan Schreiner

  Mijn klas was de op een na laa...

  Mijn klas was de op een na laaste klas van de Maria Mediatrix. Daarna is de school opgeheven. In mijn derde jaar is een vriendin overleden:Peggy Huyskens.Ook heb ik meegedaan aan de musical in het theater, het oefenen op zondagochtenden. En mijn eerste "vriendje" Teun. Een vreselijke invaller voor Economie: letterlijk weggepest. En de soepautomaat?!!!

  2002, Suzan Schreiner
  ?