Susanne Wagemans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susanne Wagemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Susanne Wagemans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Met de hele klas naar het Oerol op Terschelling.

  Met de hele klas naar het Oerol op Terschelling. Helemaal het einde. Ook de tussenuren voor management bij Welling (kwelling). Steevast van te voren naar de kroeg geweest. Dan de reisjes naar Brugge, Lloret de Mar en Salzburg. Onvergetelijk!Wat is er van jullie geworden? Met Ingrid heb ik nog steeds contact. Verder ben ik heel benieuwd naar Kalinka, Marco en alle anderen.

  2004, Susanne Wagemans

  De tussenuren in de kroeg.

  De tussenuren in de kroeg. Flink aangeschoten tijdens management bij Welling (kwelling). De dagen op Terschelling dat we met zijn allen zelf geregeld hadden. De studiereizen naar Brugge, Lloret de Mar en Salzburg. Tussendaar ook nog naar Zweden geweest. Dit waren toch wel mijn leukste schooljaren met de meest fatastische klas

  2004, Susanne Wagemans

  Meester Kroon en Wagensveld waren helemaal het einde.

  Meester Kroon en Wagensveld waren helemaal het einde. Ook voor muziek, meester Drop, en natuurlijk de lerares voor handelskennis. Ik ben haar naam even kwijt. En mijn beste vriendinnen toen waren Suzanne Vente en Jeannette Veldhuizen. Wat hebben wij een lol gehad.

  2004, Susanne Wagemans
  ?