Susanne Slotema

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susanne Slotema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Susanne Slotema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat de eerste twee jaar op Baken Centraal en vervolgens moest ik in de derde, omdat ik HAVO deed, naar het Baken Park Lyceum.

  Ik zat de eerste twee jaar op Baken Centraal en vervolgens moest ik in de derde, omdat ik HAVO deed, naar het Baken Park Lyceum. Dit was een stuk verder fietsen! Maar het was allemaal erg leuk! Ik heb Marleen van Zijl leren kennen, Susanne Kruidhof en Maarten kende ik al van de eerste en tweede en vervolgens troffen we elkaar weer in de vierde en vijfde! We hebben veel lol gehad met zijn viertjes! Leuk naar Center Parcs geweest!

  Oecumenisch Scholen Het Baken, 1998

  Ik zat op de Kaardebol in Almere, ik zat in de klas met Deborah (dit was jarenlang mijn beste vriendin), Kevin, Niels, Larissa, Lesley, Els (waar ik nu geen vrienden meer mee ben!) en natuurlijk nog veel meer.

  Ik zat op de Kaardebol in Almere, ik zat in de klas met Deborah (dit was jarenlang mijn beste vriendin), Kevin, Niels, Larissa, Lesley, Els (waar ik nu geen vrienden meer mee ben!) en natuurlijk nog veel meer. Het was altijd lachen met Deborah de eerste jaren. Vervolgens ging ik om met Els, ook wel Elsje. Tijdens de musical 'Windkracht 8' stond ik flink voor aap... Ik moest namelijk in mijn badpak als enige meisje op het podium! En dan net alsof doen dat je aan het watertrappelen was! Haha.

  De Kaardebol, 1990

  ?