susan wildenburg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van susan wildenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  susan wildenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  ik wwet nog dat ik in groep 4 juf corra had en dat was mijn liefelings juf en ook altijd gebleven want ik vond het vrezelijk dat ik een andere juf kreeg.

  ik wwet nog dat ik in groep 4 juf corra had en dat was mijn liefelings juf en ook altijd gebleven want ik vond het vrezelijk dat ik een andere juf kreeg.juf corra is ook een keertje met me mee naar huis geweest om tussen de middag een broodje te eten dat was natuurlijk geweldig.ik weet ook nog wat ze toen gegeten heeft:roggebrood met kaas dat vergeet ik nooit meer.in groep 7 had ik mester rene en voor hem was het ook zijn eerste jaar op onze school.het was echt een top mester.en toen in groep 8 de eind musical gespeelt werd was ik een van de drie kinderen.ik weet het niet zeker maar volgens mij hete het net op tijd.het ging over een bejaardentehuis dat gered werd van de ondergang door een oude koekkoeksklok.na de musical zijn er wel wat tranen gevallen want het was echt een top tijd.

  2007, susan wildenburg
  ?