Susan Veenhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susan Veenhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Susan Veenhuizen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat in klas 1e samen met ee...

  Ik zat in klas 1e samen met een hele groep van de Eli Heijmans uit Hoogkerk en Marianne en Vroukje...etc etc Eigenlijk een hele leuke tijd gehad. Ik heb geen contact meer met iemand van de Middenschool...wel jammer!

  2006, Susan Veenhuizen

  Op mijn vierde wilde ik al kap...

  Op mijn vierde wilde ik al kapster worden en dit dus ook geworden. Na 10 jaar was ik er toch wel zat van. Woonde toen met mijn toenmalige vriend in Apeldoorn en door zijn werk ben ik California beland . Daar heb ik 6 jaar gewoond en een HBO Human Resources gedaan. In 2001 mijn uppie weer terug naar het koude kipperlandje en een baan gevonden in Eindhoven. Daar kon ik toch niet mijn draai vinden en naar 2.5 jaar naar onze hoofdstad verhuist. Ben momenteel woonachtig in A’dam wat mij zeeeeeer goed bevalt…echt een heerlijke levendige stad. Verder werk ik bij ABN AMRO als Procurement analyst HR services. Na 3 jaar singel te zijn geweest heb ik toch nog iets goeds uit Eindhoven meegenomen :-) Ik heb nog steeds contact met Paula en Margreet Das. Erg leuk hoor dat je na zo’n lange tijd nog steeds vriendinnen hebt uit je jeugd!

  2006, Susan Veenhuizen
  ?