Susan van Maanen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susan van Maanen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Susan van Maanen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Héél veel herinneringen, voortzetting van de basisschool eigenlijk.

  Héél veel herinneringen, voortzetting van de basisschool eigenlijk. Werkweken in Bremen, Simpelveld (Limburg) en Arnhem. De lessen van Meijaard, Johan en Bosma...En bovenal de lol! Velen op deze lijst roepen herinneringen bij mij op..

  2008, Susan van Maanen

  leuke basisschooltijd, maar heel mijn jeugd in Stolzenau was goed.

  leuke basisschooltijd, maar heel mijn jeugd in Stolzenau was goed. Ik kwam in de tweede klas, bij juf de Vetter. Later Bert Prins, aan wie ik veel goede herinneringen heb. En ook Gustav Wouters. In Stolzenau was je eigenlijk met iedereen bevriend. Ik ging om met o.a. Josselyne Hurkmans, Priscilla Manuputty, Marleen Meijaard, Erna Verschuren.

  2008, Susan van Maanen

  Ik ben in de vierde op deze school gekomen, nadat ik vanuit Duitsland naar Nederland verhuisde.

  Ik ben in de vierde op deze school gekomen, nadat ik vanuit Duitsland naar Nederland verhuisde. Het was een zoeken naar aansluiting. Deze vond ik bij o.a. Susan Essenboom, Remko Schulte, Remco Bunnik (?), Levine, Jane Bos, en nog een aantal. Herinner me mw. Latiers (Frans), dhr. Das (Engels), dhr. Koopman (NL) en de docent Economie (naam schiet me even niet te binnen). Leuke tijd geweest.

  2007, Susan van Maanen
  ?