Bekijk het volledige profiel van Susan van Gelderen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Susan van Gelderen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

En ik stond aldoor braaf inges...

En ik stond aldoor braaf ingeschreven onder de Rank, maar zie dat hier veel meer klasgenoten staan. Leuk!

2004, Susan van Gelderen

Is er uberhaupt nog iemand bez...

Is er uberhaupt nog iemand bezig in het grafische vak? Het eerste jaar een geweldige klas; schoolkrant in elkaar draaien met Martijn en Duut - heb er lang over gedaan om uit te vogelen welk achterwerk bij welk persoon hoorde; reis naar Duitsland - ‘s nachts door het raampje van de jeugdherberg kruipen om weer naar binnen te kunnen; kroegentocht met Izo; eten in de Menza met Erwin, stagelopen met andere Erwin, samenwonen met Paula - gelukkig dicht bij de Jutfaseweg maar 1 maand voor het examen eruit gegooid door de huisbaas, fietsen naar Zuilen met Christa, biljarten... Naast Paula zie ik eigenlijk niemand meer. Helaas contact verloren met Aukje en Christa. Hoe gaat het met Duut, Martijn, Benno, Carola, Rick, Alfons e.a.? Geweldige afsluiting met het eindexamenfeest!!

2004, Susan van Gelderen

Voettocht met Werkman en Gelde...

Voettocht met Werkman en Gelderloos, naar Parijs in de debielenbus, het Monster van Loch Ness, schriften volschrijven met verhaaltjes en andere onzin, aan het eind van het schooljaar schriften verbranden op het schoolplein... In het weekend naar Avenue, voetballen, softballen, verliefdheden. Ik zie weinig mensen meer, waar is Ingeborg, ben je rechten gaan studeren?, Rolf, Nicky e.a.. Claudia en Patrice zie ik nog en Esther, ik heb haar na 10 jaar weer ontmoet hier in Amsterdam! Bleken vlak bij elkaar te wonen.

2004, Susan van Gelderen
?