Susan van den Berg

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susan van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Susan van den Berg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school. Na de Mavo heb ik het MEAO niv.4 in 3 jaar gehaald en ben gaan werken als administratief mederwerkster. Daarna zijn mijn man en ik trotse ouders geworden van een gezonde zoon Mike in 2003 en zijn wij ook in dat zelfde jaar getrouwd. En nu ben ik Huismoeder.

  Chr. school voor MAVO, 1992

  Ik was erg jong toen, maar weet nog wel dat ik bij Bobbie in de klas zat, Die ik later nog een keer ben tegengekomen.

  Ik was erg jong toen, maar weet nog wel dat ik bij Bobbie in de klas zat, Die ik later nog een keer ben tegengekomen. Heb maar 2 jaar of zo op deze school gezeten.Ik weet nog dat ik een juf Wies en juf Janneta had. Ik woonde samen met mijn ouders en mijn broer Edward op de oude vlie 92. Op mijn 6e zijn wij verhuisd naar Dronten. In 1986 ben ik van deze school afgegaan.

  De Keerkring, 1984

  Ik vond het leuke, maar ook minder leuke jaren.

  Ik vond het leuke, maar ook minder leuke jaren. Doordat mijn vader in die tijd erg ziek was kwam ik op een gegeven moment niet meer zo vaak op school. Desondanks heb ik mijn MEAO wel met vlag en wimpel gehaald. De leraren en leraressen op deze school waren erg aardig, vooral Mieke Meekes en haar man Leo Meekes. Na deze school ben ik ong. drie jaar gaan werken totdat wij een zoon kregen en sindsdien ben ik huismoeder waar ik erg veel plezier in heb.

  Roc Flevoland, 1997

  ?