Susan Huider

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susan Huider en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Susan Huider heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 jaar in de klas bij juf Erie (knalgroene oogschaduw!).

  2 jaar in de klas bij juf Erie (knalgroene oogschaduw!). Er waren nog twee andere kleuterleidsters: juf Monique en juf Rikkie die volgens mij in een oude Eend reed. Kan me paar dingen goed herinneren: de eerste knutselwerkjes (creatief met vingerverf), karnemelkse zeep in het toilet en de geur van ecoline en citroenplanten. Uit mijn kleutertijd "Yogidrink"-trauma overgehouden, kreeg ik mee van mijn moeder en tegen de tijd dat we het mochten opdrinken was het lauw... bah! Klasgenootjes: Bianca Paardekoper, Abe, Peter Duiker, Maarten, Bart(je) & (zijn vriendinnetje) Carolien v/d Meij, Fabiënne, Simone. En nog een aantal, misschien schieten de namen me nog te binnen...

  Kleuterwereld, 1976

  Absoluut geen fijne herinneringen aan dit brugklasjaar.

  Absoluut geen fijne herinneringen aan dit brugklasjaar. Kwam van een knusse lagere school in deze onpersoonlijke leerfabriek waar iedere leerling een nr. of nog minder dan een nr. was. Klasgenoten met behoorlijk wat kouwe kak (veel collegesjaals, instappers en Lacoste-shirtjes in de klas) en helaas ook het nodige puberale pestgedrag. Was blij toen ik na dit jaar naar andere school kon... Wat een afknapper!

  Berlingh College, 1984

  Het was de Blinkert.

  Het was de Blinkert. In mijn examenjaar is de naam veranderd ivm fusie Plantage Mavo en Brederode LEAO.

  O.S.G Maerten van Heemskerc..., 1985

  ?