Stephen van Heijgen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stephen van Heijgen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Stephen van Heijgen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Eerst drie jaar op het AKW gezeten dus de overstap naar HS zag ik niet echt zitten maar uiteindelijk heb ik daar de beste tijd meegemaakt.

  Eerst drie jaar op het AKW gezeten dus de overstap naar HS zag ik niet echt zitten maar uiteindelijk heb ik daar de beste tijd meegemaakt. Zeilkamp in 4 HAVO was erg lachuh! Lessen van Els Blokland waren relaxed, ze is ook drie jaar mijn klassen lerares geweest. Eerste jaar 5 HAVO op drie tiende niet gehaald, maar het jaar erna easy gehaald. Laatste jaar was ook het leukste al zeg ik het zelf. Kaarten in de pauze en dat soort dingen. Met veel mensen uit die tijd ga ik nu nog steeds mee om: Marc Bijlstra, Ji****ijhorst, Maurice Hols, Wouter Maas, Mandy v/d Wilk, Fabienne de Hilster, Hanssie Kroon, Olaf van Ede en ik vergeet er ongetwijfeld nog een paar. Vrijdagmiddag vaak in de Baron en daarna naar happy hour in Scheveningen. En om antwoord te geven op de vraag van Dennis Vischjager, ja die fietstocht naar B Maarn weet ik nog goed omdat ik toen behoorlijk out ben gegaan. Maar al met al een briljante tijd!!

  2003, Stephen van Heijgen

  Zeer leuke tijd, schoolvoetbal, Appelscha, WK plaatjes, Kangaroos, Fun Factory en nog meer van die jaren '80 dingen.

  Zeer leuke tijd, schoolvoetbal, Appelscha, WK plaatjes, Kangaroos, Fun Factory en nog meer van die jaren '80 dingen.

  2002, Stephen van Heijgen
  ?