Stephanie Smit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stephanie Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Stephanie Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was meestal wel gezellig vooral in de pauzes, de aula was dan een zooitje! :P De klassen waren meestal wel leuk (de 3e het allerleukst!) en de leraren gingen wel.

  Het was meestal wel gezellig vooral in de pauzes, de aula was dan een zooitje! :P De klassen waren meestal wel leuk (de 3e het allerleukst!) en de leraren gingen wel. De leukste leraren vond ik Bernsen (economie), den Boer (Wiskunde), van Herk (Frans) en Brakkee (Engels). De kinderen waren allemaal wel okee :D Heb hier een goeie vriendin gevonden :)

  Hugo de Groot Scholengemeen..., 1999

  Ik vond het hartstikke leuk op de driesprong later over de slinge geworden.

  Ik vond het hartstikke leuk op de driesprong later over de slinge geworden. Ik herinner me bijna alles nog. Ik heb Juf Anja (groep 1 en 2), Juf Corrie en Juf Balsem(groep 3), Juf Beezhold (groep 4), Juf Troost (groep 5), Meester Troost (groep 6), Meester Speelman (groep 7) en meester Steven in groep 8 gehad.In de klas was het altijd een rotherrie, iedereen was vervelend maar het was wel gezellig. Ik herinner me ook iedereen nog uit mijn klas. Uit groep 8 waren dat: Ali, Colinda (die nog bij mij in de klas op de Hugo heeft gezeten), Tamara, Hesho, Iwan, Marcel, Alex (die bij mij op de Hugo heeft gezeten), Clarence, Zacaria, Rodney, Mitchell, Hassan, Remco, Andjana, Mandy, Chalinie, Angela, Cynthia, Angéla, Ronnie (die ook bij mij op de Hugo zat), Amanda, Janine, Ashley, Houyam, Juliana, Donovan, Nikolina, Stefanie, Mandy en Isaura. Sommige van hen zie ik nog weleens maar de meeste niet meer.

  De Driesprong, 1991

  ?